شرکت مهاجرتی هومان ویزا در حال حاضر در حوزه برگزاری آزمون GMAT فعالیت ندارد
ساختار آزمون GMAT شامل 80 سوال در 4 بخش نگارش تحلیلی (AWA)، استدلال یکپارچه (Integrated Reasoning)، مهارت محاسباتی یا استدلال کمی (Quantitative Reasoning)، استدلال کلامی (Verbal Reasoning) می باشد و مدت زمان انجام آزمون 3 ساعت و 7 دقیقه است.
آزمون GMAT چیست؟
اگر قصد تحصیل در یکی از دانشگاه های آمریکا یا کانادا در مقطع کارشناسی ارشد را در رشته های تجارتی یا مدیریتی مانند اقتصاد، مدیریت، حسابداری، MBA و غیره را دارید، برای اپلای تحصیلی باید در آزمون GAMT شرکت کنید و با کسب نمره ی قبولی در این آزمون، موفق به اخذ پذیرش تحصیلی در رشته ی مورد نظر خواهید شد.
آزمون GAMT یا Graduate Management Admission Test یک آزمون بین المللی به زبان انگلیسی است و برای پذیرش در رشته های MBA و MPA و DBA به صورت هوشمند و کامپیوتری برای ارزیابی توانایی ها و مهارت های داوطلبان برای تحصیل در رشته های مدیریتی و تجارتی برگزار می شود. آزمون GMAT دانش و مهارت داوطلبان را در رشته های ریاضی، جبر، هندسه، تجزیه داده و دستور زبان مورد ارزیابی قرار می دهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط شرکت و نحوه ثبت نام در آزمون GMAT با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…
ساختار آزمون GMAT
آزمون GMAT یک آزمون تطبیقی و مبتنی بر کامپیوتر است این آزمون دارای 80 سوال در 4 بخش می باشد و مدت زمان انجام آن 3 ساعت و 7 دقیقه می باشد.
سوالات آزمون GMAT طوری طراحی می شوند که روی مهارت های کلیدی مدیریتی و توانایی های مورد نظر بیزنس اسکول ها تمرکز دارند، همچنین سوالات آزمون GMAT، توسط شورای پذیرش مدیریت تحصیلات طراحی می شود و سازمان GMAC آزمون را برگزار کرده، نمرات را محاسبه می کند و به شورای پذیرش ارائه می دهد.
همچنین شرکت در نسخه ی آنلاین آزمون GMAT هیچ محدودیت زمانی ندارد و شما میتوانید در هر ساعتی از شبانه روز در این آزمون به صورت غیر حضوری شرکت کنید.
آزمون GMAT از چهار بخش اصلی تشکیل شده است:
- نگارش تحلیلی یا AWA
- استدلال یکپارچه یا IR
- استدلال کمی (تحلیل اعداد و ارقام و محاسبات ریاضی)
- استدلال کلامی (مهارت تحلیل زبانی)
در ماه جولای سال ۲۰۱۷، امکان انتخاب ترتیب بخش های آزمون GMAT توسط داوطلبان فراهم شده است و شرکت کنندگان می توانند ترتیب پاسخ دادن به سوالات بخش های مختلف آزمون جی مت را خودشان انتخاب کنند.
بیشتر بخوانید: تفاوت آزمون GRE و GMAT
بخش نگارش تحلیلی آزمون GMAT
در بخش نوشتاری تحلیلی یا AWA (Analytical Writing Assessment) داوطلب 30 دقیقه فرصت دارد تا مهارت خود را در نوشتن یک متن تحلیلی نشان دهد. سیستم نمره دهی در آزمون GMAT در بخش رایتینگ تحلیلی توسط یک کارشناس و یک الگوریتم کامپیوتری انجام می شود. این بخش تشریحی بوده و در نمره ی آزمون لحاظ نمی شود. هدف از برگزاری این بخش از آزمون ارزیابی مهارت داوطلبان در یک تحلیل و نقد آن است. یک متن تحلیلی به داوطلب داده می شود و باید آن را نقد و بررسی کند و کارشناس و کامپیوتر کیفیت نقد داوطلب را ارزیابی می کنند.
در این بخش دو نمره داده می شود که از میانگین آنها یک نمره ی نهایی به دست می آید. نمره این بخش از 0 تا 6 به صورت نیم واحدی متغیر است و اگر داوطلب هیچ پاسخی به سوال ندهد برای این بخش نمره ی صفر به او داده می شود.
بخش استدلال یکپارچه (IR) آزمون GMAT
بخش تحلیل یکپارچه یا IR (Integrated Reasoning) دارای 12 سوال چند بخشی است و داوطلب 30 دقیقه فرصت دارد تا به سوالات پاسخ دهد. امتیاز این بخش از 1 تا 8 و به صورت یک نمره ای متغیر است. این بخش مهارت داوطلب را در تحلیل منابع مختلف اطلاعاتی مثل جدول و نمودار ارزیابی می کند و شامل چهار بخش تفصیر بصری، تحلیل دو قسمتی، تحلیل جدول و استدلال چند منبعی است.
در این بخش از آزمون GMAT سوالات تحلیلی با سوالاتی از روی نمودار و جدول مطرح می شود و داوطلب باید بتواند اطلاعات را از انواع فرمت های امروزی استخراج کند.
بخش استدلال کمی آزمون GMAT
در بخش مهارت محاسبه یا استدلال کمی (Quantitative) مهارت تحلیل و حل مسائل مختلف ریاضی داوطلبان ارزیابی می شود. برای پاسخ دادن به سوالات این بخش داوطلبان باید دارای دانش محاسباتی و جبری باشند. مدت پاسخگویی به این بخش 62 دقیقه و نمره ی آن بین 0 تا 60 است.
این بخش 31 سوال دارد که 14 تا 16 سوال آن مهارت داوطلبان را در تحلیل داده های عددی، جبر، حساب و هندسه ارزیابی می کند و 16 تا 19 سوال هم مهارت حل مسئله را می سنجد.
بخش استدلال کلامی آزمون GMAT
در بخش استدلال کلامی آزمون GMAT مهارت اصلاح جملات با توجه به اصول نوشتاری زبان انگلیسی و مهارت خواندن متون گوناگون پیچیده ارزیابی می شود. این بخش دارای 41 سوال 5 گزینه ای است و داوطلبان برای پاسخگویی به سوالات 75 دقیقه فرصت دارند.
این بخش شامل ترکیبی از دو نوع سوال چند گزینه ای است:
- مطالعه مفهومی: یک متن مفهومی حداکثر با 350 کلمه به داوطلب داده می شود و داوطلب پس از خواندن آن باید به سوالاتی که توانایی او را در تفسیر متن، استنباط از آن و شناسایی روابط منطقی بین عناصر محتوا ارزیابی می کند، پاسخ بدهد.
- استدلال انتقادی: این قسمت توانایی داوطلب را در استنتاج استدلال های کوتاه مورد ارزیابی قرار می دهد.
نمره دهی به آزمون GMAT
نمره ی این آزمون بین 200 تا 800 است و داوطلب برای پذیرش در دانشگاه های معتبر آمریکا و کانادا باید نمره ی 700 و بالاتر را کسب کند.
همان طور که گفته شد آزمون GMAT یک آزمون تطبیقی است. تطبیقی بودن آزمون به این معنا است که در حین آزمون، کامپیوتر عملکرد داوطلب را در پاسخ دادن به سوالات ارزیابی می کند و تغییراتی را در روند سوالات ایجاد می کند. تطبیقی بودن آزمون GMATبه این صورت است که قبل از شروع آزمون، سطح داوطلب متوسط در نظر گرفته می شود و سوالات اولیه ای که مطرح می شود، درجه سختی متوسط دارد. در صورتی که داوطلب به سوال پاسخ صحیح بدهد، سوال بعدی که پرسیده می شود سختتر خواهد بود و اگر نتوانید به سوال پاسخ درست بدهید سوال بعدی آسان تر می شود.
یکی از مهمترین راهکارها برای کسب نمره بالا، مطالعه منابع آزمون GMAT است که به صورت کتاب ها و منابع اینترنتی ارائه می شود. همچنین با ثبت نام در آزمون GMAT به نرم افزار رایگان که سایت رسمی جی مت در اختیار داوطلبان قرار می دهد، دسترسی خواهید داشت و با استفاده از این نرم افزار آمادگی بیشتری برای شرکت در آزمون پیدا می کنید.
برگزاری آزمون GMAT در ایران
اگر تصمیم دارید برای اهداف تحصیلی خود در آزمون GMAT شرکت کنید باید بدانید آزمون GMAT هر 16 روز یک بار برگزار می شود و داوطلبان می توانند حداکثر 5 بار در یک سال در این آزمون شرکت کنند. در مورد برگزاری آزمون GMAT در ایران باید گفت، این آزمون در ایران برگزار نمی شود و داوطلبان ایرانی برای شرکت در این آزمون باید به کشورهای همسایه که آزمون GMAT را برگزار می کنند مانند ترکیه، امارات، ارمنستان، گرجستان و غیره سفر کنند. محدودیتی برای انتخاب محل برگزاری آزمون وجود ندارد و داوطلبان در هر کشوری که بخواهند می توانند در این آزمون شرکت کنند. همچنین کشورهای چین، آمریکا، کانادا، کره جنوبی و غیره از کشورهای اصلی برگزار کننده ی آزمون GMAT هستند.
اگر برای مهاجرت تحصیلی به کانادا و آمریکا نیاز به راهنمایی دارید، شرکت مهاجرتی هومان ویزا بهترین کارشناسان امور مهاجرتی را به شما معرفی می کند.
ووچـر آزمون GMAT مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد ، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر آزمون GMAT، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.
از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت
جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.
مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.
لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا
- شرکت مهاجرتی هومان ویزا
- ۰ نظر